Kiemelt ajánlatok

Elisabeth apartman

Csali Vendégház Tisza-tó

Szalóki Üdülőház

Hanga Vendégház

Fekete Macska Panzió

Két Jóbarát Apartmanház

Bónom-zugi nyaraló

Margaréta Apartman Ház

Garzó Tanya Vendégház

Legénd Üdülőfalu

Spirit Apartman

Balogh-Szatmári Kúria

Életfa vendégház

Kőtenger Panzió

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Platán Panzió

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Puskás Vendégház és Családi Pince

Cseresznyevirág Vendégház

Baranya megye, Kővágószőlős, Cserkúti út 4.

Pécstől mindössze 5 km-re, Kővágószőlős község keleti szélén, Cserkút falutól 200 m-re, tágas, családi-hétvégi házas övezetben található, a Jakab-hegy lábánál

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve:
Telefon: +36 30 376 8966
Mobil:
E-mail cím: cseresznyeviragvendeghaz@gmail.com
Weboldal: www.cseresznyeviragvendeghaz.hu

Szálláshely bemutatása:

Vendégházunk Pécstől mindössze 5 km-re, Kővágószőlős község keleti szélén, Cserkút falutól 200 m-re, tágas, családi-hétvégi házas övezetben található, a Jakab-hegy lábánál. Családi házunk szomszédságában 2009-ben építettük, télen-nyáron jól megközelíthető, közvetlen közelében már csatlakozni lehet a Babás szerkövekhez és a Pálos kolostorhoz vezető turistaútra.

Vendégházunkat elsősorban azoknak a pároknak, családoknak javasoljuk, akik szeretnének eltölteni nyugodt, csendes, természetközeli környezetben néhány emlékezetes napot egy romantikus kis házban.

Az 1000 m2-es telken álló épület 30 m2 alapterületű, alsó szintjén található egy nappali-étkezős helyiség konyhasarokkal, illetve a fürdőszoba.
A felső kb.20 m2-es padlásszobában 4 fő elhelyezésére van lehetőség egy franciaágyon és kettő egyszemélyes ágyon. Az alsó szinten levő kanapé is igény szerint kihúzható 160x200 as méretűre, így végső esetben 6 fő elszállásolására van lehetőség.

A ház klimatizált, télen is lakható,2 különálló fedett terasszal is rendelkezik, a kertben érő gyümölcsök szabadon fogyaszthatóak. Nyári időszakban idén egy új, 4 méter körátmérőjű, 0.9 méter mély homokszűrős fürdőmedencét állítunk fel , illetve grillezésre, nyársalásra, bográcsozásra is lehetőség van. Az udvar körbekerített, csak a vendégek használatára szolgál! Parkolás a kertben kialakított zárt parkolóban lehetséges.

Pécs nagyon közel van, Villány, Orfű, Harkány vagy Szigetvár pedig kirándulások ideális célpontja lehet, körülbelül 30 perc autóútnyi távolságban.

Legyen a vendégünk, ismerje meg e környék csodálatos természeti és kulturális adottságait!

SZÉP KÁRTYÁT ELFOGADUNK!


   


Vissza a kereséshez »